Аматьорският Гигант Съединение изпусна ЦСКА-София на 1/16-финалите за . Червените, лидер

...
Аматьорският Гигант Съединение изпусна ЦСКА-София на 1/16-финалите за . Червените, лидер
Коментари Харесай

ЦСКА-София се измъкна след дузпи в Съединение

Аматьорският Гигант Съединение изпусна ЦСКА-София на 1/16-финалите за. Червените, водач в елита, се постановиха след дузпи със 7:6. В постоянното мачът приключи 1:1.

Отборът от Съединение заема трето място в Югоизточната Трета лига. Постижението на Гигант е още по-забележително на фона на обстоятелството, че отборът поведе, по-късно игра с 10 индивида от началото на втората част – Васил Василев беше изпъден. В продълженията дилетантите получиха още един червен картон – за Райко Алов.

Георги Стайков откри за Гигант преди почивката. Той се разписа в 41-ата минута след неточност в отбраната на алените. Преди това столичани удариха греда.

Треньорът на ЦСКА-София. Играта напуснаха Александър Бучков, Дюкенс Назон, Станислав Шопов и Йоан Бауренски, а на тяхно място в игра се появиха Браян Морено, Маурисио Гарсес, Джонатан Линдсет и Лазар Туфегджич. Тимът на Илич натисна и изравни в 74-ата минута посредством Брайън Морено.

При дузпите сбърка Георги Гюзелев – неговият удар беше избавен от Димитър Евтимов.

На осминафиналите ЦСКА-София гостува на Септември София. Двубоят е плануван за 1 декември от 12:00 часа на Националния стадион „ Васил Левски “.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР